folkpartisten.blogg.se

Funderingar och reflektioner över det politiska klimatet, dagsaktuella händelser mm.

Respekt

Rasism är bland det värsta jag vet, när man drar alla människor i en gruppering pga utseende, härkomst eller kultur över en kant, mytspridning och i dagligt tal skitsnack. Fascism är en annan, antidemokrati och politiska negativa värderingar av den fria pressen och det fria ordet, när man försöker dölja den politiska agendan i egna medier och mediekanaler för att öka mytbildningen och uppfattningen om den fria pressen följt av hot och trakasserier.
Det är ytterst vanligt idag, vidrigt i mitt socialliberala synsätt.
Respekt är en annan aspekt, att man visar respekt, att man iallafall kan visa någon sorts respekt vid dödsfall. I krig är krigslagarna att man visar respekt mot sin fiende, att man tar hand om sårade fiender och visar respekt till en avliden fiende.
Inte ens detta kan vissa folkvalda politiker inom SD visa, inte ens detta.
Annika Stenbäck (SD), folkvald politiker från Ljungby, kommenterar ett inlägg om en notis i trapphuset som är skriven på arabiska, lägger ut detta på sociala medier och skriver bl.a.- citat "Leta reda på en bananlåda så ska jag nog fan hjälpa dig att tejpa igen den å skicka er till rätt ställe!" Hon irriterar sig tydligen på att lappen är skriven på arabiska, det femte största språket i världen om man räknar i antalet talande. Straffet för detta ska tydligen enligt Annika Stenbäck (SD) vara att bli deporterad.
Det Annika Stenbäck (SD) inte tagit reda på innan hon kräker ut sig på sociala medier var att notisen var en inbjudan till begravning, en mormor som avlidit. Efter hon fått information om detta fortsätter hon att hävda att det är de som skrivit begraviningsinbjudan (Som dessutom i efterhand har visat sig även suttit uppsatt på svenska) som ska visa respekt.
Fullkomligt vidrigt och totalt respektlöst.Trots detta avskyvärda beteénde har de anhöriga till den avliden försökt kontakta Annika Stenbäck (SD) för att förklara, utan svar naturligtvis.
Säga vad man vill om SD, men att en folkvald politiker (Det som bl.a. många SD-sympatisörer kallar det politiska etablisemanget) beter sig som ett svin och visar så fruktansvärt dålig respekt är... jag finner inga ord. Att man inte ens kan säga förlåt, skicka en blomma eller vad som helst är ...sanslöst!
Skäms Annika Stenbäck (SD), om du nu vill profilera dig som svensk så är du i mina ögon så långt från svensk man kan komma! Det hör till vanligt folkvett att bete sig som folk! Du beter dig som ett svin!
Källor:
http://www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-invandrare-ska-ge-fan-att-skriva-begravingsinbjudningar-pa-utrikiska/
http://www.interasistmen.se/granskning/hotades-med-att-skickas-hem-bananlada-nu-talar-drabbade-av-sds-hat-ut/
http://www.expressen.se/kvallsposten/lisa-vi-ar-inte-bananer-som-kan-fraktas-ivag/